vineri 23 februarie 2018 6:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Practic / 19 Proiecte DIY spectaculoase pentru gradina realizate din lemn
Adpres Market

19 Proiecte DIY spectaculoase pentru gradina realizate din lemn

19 Proiecte DIY spectaculoase pentru gradina realizate din lemn

Lemnul este un material extrem de versatil, ce poate fi folosit intr-o multime de proiecte. Ideile pe care vi le prezentam in articolul de astazi sunt de proiecte pentru gradina voastra, insa imaginatia voastra nu trebuie sa se opreasca aici. Lemnul poate fi utilizat in decoratiuni pentru casa, dar si in piese de mobilier sofisticate.

Lemnul, acest material natural care provine din plantele lemnoase, este folosit in intreaga lume. Inainte de a va lasa sa va inspirati din galeria foto, am pregatit pentru voi cateva curiozitati interesante despre el, pe care suntem convinsi ca nu le stiati.

Curiozitati despre cel mai popular material – lemnul

1. Stiati ca tara cu cea mai mare suprafata de paduri din Europa este Finlanda? Ei bine, nu mai mult, nici mai putin de 70% din teritoriul acesteia este ocupat de paduri.

2. Daca v-am spus care este tara cu cea mai mare suprafata de paduri, suntem convinsi ca sunteti curiosi si care este tara cu cea mai mica suprafata de paduri. Este vorba de Marea Britanie, tara care este ocupata doar 6% cu paduri. Impresionant, nu?

3. Si daca tot vorbim de lemn, paduri si copaci, stiati ca cel mai inalt copac din lume creste in statul american California? El se numeste sequoia si are aproximativ 111m.

4. Daca suntem la capitolul „extreme”, trebuie sa stiti ca cel mai usor lemn din lume este cel de Balsa. Acest lemn provine din arborele cu acelasi nume, arbore care creste in Mexic, dar si in partea de Vest a Americii de Nord. Majoritatea oamenilor stiu ca arborele de pluta este foarte usor. Ca si comparatie, lemnul provenit din arborele de Balsa este de 4 ori mai usor ca lemn provenit din arborele de pluta.

5. Rezistenta lemnului poate fi comparata cu cea a otelului, atat de pretios este acest material. Longevitatea lemnului este comparata cu cea a pietrelor. De aceea, acest material este preferat de multi dintre noi, chiar si de acesti oameni cu imaginatie bogata care au realizat 19 proiecte superbe.

Va invitam sa le urmariti!

Post-ul 19 Proiecte DIY spectaculoase pentru gradina realizate din lemn apare prima dată în Amenajari Interioare | Amenajari gradini | DIY | Design interior.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *