Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / 3 zodii are rămân singure de Revelion. Probleme GRAVE de sănătate
Adpres Market

3 zodii are rămân singure de Revelion. Probleme GRAVE de sănătate

Adpres Radio - Statii Radio Online  

Deși majoritatea nativilor vor savura trecerea dintre ani în compania prietenilor și a persoanei iubite, se pare că 3 zodii vor rămâne singure de Revelion.


Nativii care vor rămâne singuri în acest sfârșit de an vor avea alte preocupări în una dintre cele importante zile din an și vor alege să stea în casă să muncească sau, de ce nu, să doarmă. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Fecioară

Deși acum ești pierdută în pregătirile de Revelion și te asiguri că totul este pus la punct până la ultimul detaliu, în acest an ai șanse mari să rămâi acasă. Cel mai probabil toată această agitație te va face să abandonezi totul și să îți găsești liniștea acasă, cu părinții și pisica. La urma urmei, petrecerile cu alcool nu sunt tocmai pe gustul tău. Mai mult, somnul este mult mai important și vrei să profiți din plin de concediu pentru a te relaxa și pentru a te bucura de micile plăceri ale vieții, printre care se află și ciocolata caldă, zilele petrecute în pijamale și cititul. Ce viață dulce, nu-i așa? Păcat că rămâi singură de Revelion!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com