Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / A auzit că cineva bate la ușă și a mers să vadă cine e, dar când a deschis, un bărbat străin a dat buzna peste ea în casă. I-a cerut banii și a vrut să profite de ea, dar în câteva secunde l-a făcut să fugă fără să-i facă ceva! Cum a scăpat bătrâna de hoț e de-a dreptul uimitor
Adpres Market

A auzit că cineva bate la ușă și a mers să vadă cine e, dar când a deschis, un bărbat străin a dat buzna peste ea în casă. I-a cerut banii și a vrut să profite de ea, dar în câteva secunde l-a făcut să fugă fără să-i facă ceva! Cum a scăpat bătrâna de hoț e de-a dreptul uimitor

Adpres Radio - Statii Radio Online  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Un hoț din Pennsylvania a crezut că și-a găsit cu ușurință locul potrivit când a intrat în apartamentul unei femei în vârstă. Dar, mai târziu, avea să vadă că lucrurile nu stăteau deloc așa cum și le-a imaginat, căci Helen Reynolds, în vârstă de 88 de ani, a fost mai deșteaptă decât ai crede.

Într-o după-amiază din luna februarie, Helen a auzit că bate cineva la ușa casei sale din Parkesburg, Pennsylvania.

Helen a deschis ușa, întâlnind un tânăr îmbrăcat frumos, la costum, niciun detaliu nu-l dădea de gol, ba chiar bărbatul arăta ca un manager imobiliar.

Omul a început să forțeze ușa și a intrat direct în casa lui Helen, cotrobăind prin toate lucrurile femeii. Prea multe bunuri nu a găsit, ci doar niște bancnote de 10 dolari pe care le-a băgat rapid în buzunar.

Când a terminat de scotocit prin casă, bărbatul și-a îndreptat atenția către Helen, reușind să o imobilizeze ca să profite de ea. Și-a scos blugii și a întins-o pe pat.

În vârstă de 88 de ani, Helen nu și-a pierdut deloc cumpătul într-o astfel de situație. Știa că nu se poate pune cu forța tânărului, dar ce i-a trecut prin minte atunci, a salvat-o de la ce era mai rău. S-a uitat la bărbat și i-a spus așa:

„Ei bine, îți spun de la început adevărul: Am HIV și soțul meu a murit din cauza asta.” Minciuna femeii a funcționat, iar bărbatul a abandonat totul.

Helen crede că aceste cuvinte i-au salvat viața. „Când i-am spus asta, a ieșit imediat din dormitor”.

După ce a plecat, Helen a rămas singură și a fost nevoită să se lupte ca să se elibereze, căci omul o legase de mâini și de picioare cu bandă adezivă. Imediat după ce a putut să desfacă benzile, Helen a sunat la un vecin și a alertat de urgență poliția. Poliția încă nu a reușit să-l găsească pe suspect.

Helen speră că povestea ei va fi auzită de alte femei, și dacă vor fi puse într-o situație neplăcută ca a ei, să știe ce au de făcut.

Iată că și cuvintele pot fi o armă eficientă atunci când nu te poți apăra și răzbuna fizic! Nu uitați să distribuiți această poveste pentru a răspândi mesajul inteligent al lui Helen!

Sursa: onlinenews.ro

A auzit că cineva bate la ușă și a mers să vadă cine e, dar când a deschis, un bărbat străin a dat buzna peste ea în casă. I-a cerut banii și a vrut să profite de ea, dar în câteva secunde l-a făcut să fugă fără să-i facă ceva! Cum a scăpat bătrâna de hoț e de-a dreptul uimitor
Editor

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com