joi 18 ianuarie 2018 11:54 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / A fost gasit MORT un SOFER ROMAN de TIR intr-o parcare din FRANTA. Usa cabinei era deschisa in momentul in care a fost descoperit
Vizioneaza TV Online

A fost gasit MORT un SOFER ROMAN de TIR intr-o parcare din FRANTA. Usa cabinei era deschisa in momentul in care a fost descoperit

Magazin Online 

Un şofer român de tir a fost găsit mort în maşină, iar în momentul în care a fost descoperit cadavrul uşa cabinei era deschisă, într-o parcare din Franţa.

Poliţia nu a dezvăluit nici vârsta nici identitatea şoferului, dar a dat informaţii despre circumstanţele descoperirii cadavrului. Românul era angajatul unei firme franceze de transport şi la ora 18:00 a ajuns cu maşina într-o parcare de pe marginea autostrăzii, lângă Lamine.

Conform angajatorilor săi, acesta urma să petreacă noaptea acolo şi să plece mai departe în cursă a doua zi de dimineaţă, vineri, în jurul orei 5. La ora 8 însă, un angajat al firmei de transport care supraveghea rutele maşinilor prin satelit a observat că tirul românului nu era pe şosea, în mişcare. Rămăsese localizat în parcare.

A fost alertată poliţia şi când poliţiştii au ajuns în parcare au descoperit că uşa cabinei era întredeschisă, iar românul era mort înăuntru. Deocamdată nu existe semne de moarte suspectă, dar cercetările continuă.

Sursa:observator.tv

Post-ul A fost gasit MORT un SOFER ROMAN de TIR intr-o parcare din FRANTA. Usa cabinei era deschisa in momentul in care a fost descoperit apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *