Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Adam Nemec, tot mai aproape de FCSB: „Pot confirma ca ne-am inteles cu Dinamo”
Magazin Online
adam-nemec-dinamo-300x200

Adam Nemec, tot mai aproape de FCSB: „Pot confirma ca ne-am inteles cu Dinamo”

Asculta Radio Online 

Situatia este din ce in ce mai grava la Dinamo, dupa ce Ionut Negoita vrea sa vanda clubul, iar Adam Nemec este foarte aproape sa i se alature fostului coleg Harlem Gnohere la marea rivala FCSB.

Potrivit spuselor finantatorului Gigi Becali, clubul ros-albastru ar fi ajuns la o intelegere cu reprezentantii dinamovisti, pentru transferul lui Adam Nemec. Ionut Negoita ar fi cerut initial o suma de 500.000 de euro pentru jucatorul slovac, dar in cele din urma cele doua parti s-ar fi inteles pentru suma de 350.000.

„Acum ca domnul Negoita spune ca lasa clubul, pot confirma ca ne-am inteles cu Dinamo pentru Nemec. E adevarat ca purtam discutii cu jucatorul. Nu suntem departe sa ne intelegem. Dar eu, cum am mai spus, nu fac licitatii nici cu jucatori, dar nici cu alte cluburi”, a spus Becali, potrivit Digi Sport.

Gigi Becali l-ar fi ademenit pe atacantul slovac cu un salariu de 180.000 de euro anual, iar pentru a fi sigur ca transferul se va realiza, finantatorul ar fi crescut suma la 250.000 de euro pe an.

The post Adam Nemec, tot mai aproape de FCSB: „Pot confirma ca ne-am inteles cu Dinamo” appeared first on Sport Total FM.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *