joi 18 ianuarie 2018 1:45 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Armata a dat in judecata FCSB pentru palmaresul obtinut de Steaua pana in 2003! Anuntul lui Talpan

Armata a dat in judecata FCSB pentru palmaresul obtinut de Steaua pana in 2003! Anuntul lui Talpan

 

Astazi a fost demarat un nou proces de catre Armata impotriva lui Gigi Becali si a celor de la FCSB. Juristul clubului CSA Steaua, locotent-colonelul Florin Talpan, a fost prezent la Tribunal pentru a initia astazi, 29 decembrie, procesul prin care cere atribuirea palmaresului catre CSA Steaua, anunta Prosport. O decizie in acest caz ar veni cel mai devreme in primavara lui 2019!

Palmaresul echipei de fotbal Steaua nu este si nu a fost niciodata al FC FCSB si al domnului Becali. Palmaresul este al celui care-l face, nu se poate instraina, iar titlurile pana in 2003 au fost obtinute de sportivii legitimati la clubul Armatei. E timpul sa punem capat folosirii abuzive a performantelor Stelei de catre clubul domnului Becali“ a spus Talpan pentru Prosport la iesirea de la tribunal.

Armata solicita recunoasterea proprietatii pentru 21 de titluri de campioana a Romaniei, 22 de Cupe ale Romaniei, 4 Supercupe, Cupa Campionilor Europeni din 1986 si Supercupa Europei castigata anul urmator! In cazul in care echipa lui Gigi Becali ar pierde acest proces, ar mai avea doar 5 titluri, 3 Cupe si 2 Supercupe.

The post Armata a dat in judecata FCSB pentru palmaresul obtinut de Steaua pana in 2003! Anuntul lui Talpan appeared first on Sport Total FM.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *