miercuri 17 ianuarie 2018 7:43 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / AVERTISMENT INSPAIMANTATOR venit de la oamenii lui PUTIN! Intr-un razboi contra Coreei de Nord ar putea cadea victime SUTE de MII de AMERICANI
Vizioneaza TV Online

AVERTISMENT INSPAIMANTATOR venit de la oamenii lui PUTIN! Intr-un razboi contra Coreei de Nord ar putea cadea victime SUTE de MII de AMERICANI

Magazin Online 

Din cauza faptului că zeci de mii de americani locuiesc în Coreea de Sud, un posibil război ar putea fi fatal pentru aceștia, după cum avertizează șeful Consiliului de Securitate al Rusiei.

Statele Unite sunt conștiente că un posibil atac asupra Coreei de Nord va atrage moartea a aproximativ 250.000 de americani care locuiesc în Sud, spune Nikolai Patrushev, conform presei din Rusia. De asemenea, acesta a mai adăugat că artileria și lansatoarele de rachete ale Coreii de Nord sunt poziționate la doar 50 de kilometri de Seul, capitala Coreei de Sud, care adăpostește aproximativ 10 milioane de locuitori, scrie Știri pe surse.

Rușii consideră că americanii, în timp ce susțin un aparent plan de pace, se folosesc de problema cu Coreea de Nord pentru a constrânge Rusia și China și a militariza zona Pacificului din Asia. „Washingtonul este foarte consistent cu planurile sale de a-și desfășura sistemul defensiv de rachete în regiune. Nu putem exclude faptul că tensiunile ridicate privind Coreea de Nord reprezintă un avantaj pentru scopurile Statelor Unite”, a mai declarat Patrushev, pentru presa din Rusia.

Post-ul AVERTISMENT INSPAIMANTATOR venit de la oamenii lui PUTIN! Intr-un razboi contra Coreei de Nord ar putea cadea victime SUTE de MII de AMERICANI apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *