marți 19 iunie 2018 11:18 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BISERICA ORTODOXA ROMANA INTERZICE transmisiunile LIVE sau FILMARILE in timpul slujbelor
Adpres Market

BISERICA ORTODOXA ROMANA INTERZICE transmisiunile LIVE sau FILMARILE in timpul slujbelor

Adpres Radio - Statii Radio Online    

Conducerea Bisericii Ortodoxe Române (BOR) a decis ca in biserici sa nu mai aiba loc activitati culturale si artistice, ci sa fie organizate in alte spatii ale parohiilor sau in spatii publice inchiriate pentru acest scop, motivand ca desfasurarea acestora in lacasurile de cult „pot provoca tendinte de auto-secularizare a spatiului sacru” din BOR.

„Intrucat activitatile culturale si artistice desfasurate in lacasurile de cult, pot provoca tendinte de auto-secularizare a spatiului sacru din Biserica Ortodoxa Romana, Sfantul Sinod stabileste ca aceste activitati culturale sa fie organizate in alte spatii ale parohiilor, sau in spatii publice inchiriate pentru acest scop.

Filmarile in lacasurile de cult vor fi realizate doar cu acordul Centrelor eparhiale si numai in cazurile in care se doreste evidentierea patrimoniului liturgic si arhitectural-istoric al respectivelor Biserici. La fel, transmiterea in direct pe internet a slujbelor din biserici va fi realizata doar cu acordul Centrelor eparhiale, cu obligatia respectarii normelor liturgice si tipiconale”, se arată în comunicatul Bisericii Ortodoxe Române.

Sursa:observator.tv

Post-ul BISERICA ORTODOXA ROMANA INTERZICE transmisiunile LIVE sau FILMARILE in timpul slujbelor apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com