marți 19 iunie 2018 7:21 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Blaga dărâmă apărarea lui Oprea | A mințit generalul?
Adpres Market
blaga_oprea

Blaga dărâmă apărarea lui Oprea | A mințit generalul?

Adpres Radio - Statii Radio Online    

blaga_opreaCopreşedintele PNL Vasile Blaga darama apararea vicepremierului Gabriel Oprea in ancheta privind folosirea coloanei oficiale. Oprea sustine ca nu a fost un abuz din partea sa pentru ca TOTI ministrii de Interne foloseau ca si el coloana oficiala. Vasile Blaga il contrazice insa – în perioada în care a fost ministru de Interne, coloanele oficiale pot fi numărate „pe degetele de la o mână”.

„În perioada în care am fost ministru, puteţi număra coloanele oficiale pe degetele de la o mână. Da, în momentul în care ai vizite de la nivel de miniştri de Interne, la fel cum eşti primit şi tu de către ceilalţi colegi, în condiţiile legii sigur că au fost astfel de coloane, şi nu coloane oficiale, dar deplasări rapide cu o maşină de însoţire, da, dacă de exemplu eşti convocat de pe o oră pe alta de premier sau de către şeful statului în calitate de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, atunci trebuie să ajungi foarte repede. În rest, nu”, a spus Blaga.

Gabriel Oprea ar fi folosit coloana oficiala practic tot timpul, el apelnad la ea de 1.500 de ori de cand este ministru.

sursa: stiripesurse.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com