vineri 25 mai 2018 12:31 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / BREAKING NEWS.Ministrul Finantelor-anunt IMPORTANT despre FORMULARUL 600
Adpres Market

BREAKING NEWS.Ministrul Finantelor-anunt IMPORTANT despre FORMULARUL 600

Adpres Radio - Statii Radio Online  

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că problema cu formularul 600, care a stârnit atât de multe controverse va fi rezolvată.

„Discuţiile că am amânat termenul, dar nu şi cel de plată, sunt o eroare. Toţi contribuabilii sunt asiguraţi medical. Noi vom veni cu soluţia cea mai bună. Vom vedea care este cel mai bun termen de depunere. Va fi pe estimare. Cei care au depus formularele nu trebuie să le mai depună încă o dată. Vor fi multe lucruri de reformă şi surprize în acest domeniu. Foarte mulţi funcţionari de la ghişeu dezinformează”, a declarat Teodorovici.

Ministrul l-a atacat și pe parlamentarul PNL, Florin Câţu, despre care a declarat că este „pe lângă subiect”, în ceea ce privește impozitul pe gospodărie.

„Câţu nu a fost pe subiect. E complet fals ideea cu impozitul pe gospodărie. Vreau simplificare în sistem”, a mai spus Teodorovici în direct la Antena 3.

Post-ul BREAKING NEWS.Ministrul Finantelor-anunt IMPORTANT despre FORMULARUL 600 apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com