joi 18 ianuarie 2018 11:54 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Cosmin Contra: „Desi a avut ghinion, FCSB a mai eliminat nume importante in aceasta faza a competitiei si poate s-o faca si acum!”

Cosmin Contra: „Desi a avut ghinion, FCSB a mai eliminat nume importante in aceasta faza a competitiei si poate s-o faca si acum!”

Magazin Online 

FCSB si-a aflat adversara din „16-imile” Europa League. Echipa pregatita de Nicolae Dica se va duela cu S.S. Lazio, echipa la care evolueaza si romanul Stefan Radu, om de baza in aparare. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

O echipa buna, cu un atac foarte bun, joaca in 3-4-3, o tragere ghinionista pentru FCSB.

Eu sunt singur ca Dica va analiza foarte bine echipa italiana si va sti cum sa combata sistemul foarte bun din ofensiva.

FCSB a mai eliminat nume importante in aceasta faza a competitiei si poate s-o faca si acum!

Cu Radu nu mai ce sa vorbesc in ceea ce priveste revenirea la nationala. Ii respectam decizia.

Legat de Champions League, Real – PSG este finala care ar fi trebuit sa se joace. Vom avea multe de invata de la acest meci, dar si de la Chelsea – Barcelona. Probabil ca una dintre aceste echipe va ajunge in finala, cu sanse mari la castigarea trofeului.

La nationala nu vom avea niciun cantonament, este o perioada prea scurta de pauza. Am vorbit deja cu 10 antrenori, dar sunt sanse foarte mici.”, a declarat Cosmin Contra, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, la Telekom Sport.

The post Cosmin Contra: „Desi a avut ghinion, FCSB a mai eliminat nume importante in aceasta faza a competitiei si poate s-o faca si acum!” appeared first on Sport Total FM.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *