duminică 21 ianuarie 2018 4:19 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DETALII INFIORATOARE despre ultima RACHETA BALISTICA lansata de Coreea de Nord . Trump a reactionat IMEDIAT
Adpres Market

DETALII INFIORATOARE despre ultima RACHETA BALISTICA lansata de Coreea de Nord . Trump a reactionat IMEDIAT

Statii Radio Online 

Coreea de Nord a tras o rachetă balistică intercontinentală care s-a prăbuşit în Marea Japoniei după un zbor de aproape 1.000 de kilometri, potrivit primelor evaluări făcute publice marţi de Pentagon, transmite AFP.

Rachetă a fost lansată de la baza Sain-ni, din apropiere de Phenian, în Coreea de Nord, şi s-a prăbuşit în largul coastelor Japoniei, scrie agerpres.ro.
Pentagonul a precizat că racheta nu a reprezentat vreun pericol, nici pentru partea continentală a Statelor Unite, nici pentru teritoriile americane sau aliaţii acestora.

Înaintea testului de miercuri, Coreea de Nord a lansat 22 de rachete fără focoase active în timpul a 15 teste începând din luna februarie. Oficialii americani susţin că nord-coreenii continuă să îşi perfecţioneze rachetele, combustibilul şi motoarele pentru rachete, precum şi sistemele de ghidare.

Nivelul la care Coreea de Nord a lansat rachete în 2017 este fără precedent, notează CNN.

Post-ul DETALII INFIORATOARE despre ultima RACHETA BALISTICA lansata de Coreea de Nord . Trump a reactionat IMEDIAT apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *