miercuri 20 iunie 2018 8:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Este stirea momentului.Iohannis a propus director SIE: Gabriel Vlase, vicepreşedinte PSD al Camerei Deputaţilor
Adpres Market

Este stirea momentului.Iohannis a propus director SIE: Gabriel Vlase, vicepreşedinte PSD al Camerei Deputaţilor

Adpres Radio - Statii Radio Online    


Gabriel Vlase, deputat PSD şi vicepreşedinte al Camerei Deptaţilor, este nominalizarea preşedinteleui Klaus Iohannis pentru şefia Serviciului de Informaţii Externe, post liber de doi ani, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

„Domnul Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale. Domnul Petru-Gabriel Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare,

Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații, Academia Națională de Informații”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Gabriel Vlase este deputat PSD, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Articolul Este stirea momentului.Iohannis a propus director SIE: Gabriel Vlase, vicepreşedinte PSD al Camerei Deputaţilor apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com