marți 16 ianuarie 2018 9:25 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / EXCLUSIV / Mugur Cornateanu, nou „principal” la Turnu Magurele: „Daca nu o vom face la vara, cu siguranta in sezonul urmator vor reusi promovarea!”
Vizioneaza TV Online

EXCLUSIV / Mugur Cornateanu, nou „principal” la Turnu Magurele: „Daca nu o vom face la vara, cu siguranta in sezonul urmator vor reusi promovarea!”

Magazin Online 

Dupa o perioada mai mare de cautari, oficialii clubului Vointa Turnu Magurele au ajuns la o intelegere cu Mugur Cornateanu de a conduce echipa in returul de campionat din Liga 3. Vointa ocupa locul 3, la cinci puncte in urma lideruluio Petrolul.

Da, am schimbat echipa, pentru ca aici am gasit un proiect deosebit. Suntem la 5 puncte in urma liderului Petrolul. Daca nu vom reusi acum promovarea, cu siguranta sezonul viitor cred ca ne vom realiza acest obiectiv.

Pe 15 incepem pregatirea si vom ramane la Magurele. Sa vedem daca vom merge in alta parte, asta si in functie de vreme.„, a declatat tehnicianul cursant la Licenta PRO, in cadrul emisunii „Fotbal la matineu”.

De-a lungul perioadei sale de antrenor, Cornateanu, 45 de ani, a mai pregatit echipe ca Dinamo Bucuresti II, a fost secundul lui Leo Grozavu la FC Botosani, in Liga 1, apoi a trecut pe la Farul Constanta, Callatis Mangalia sau Fortuna Brazi.

The post EXCLUSIV / Mugur Cornateanu, nou „principal” la Turnu Magurele: „Daca nu o vom face la vara, cu siguranta in sezonul urmator vor reusi promovarea!” appeared first on Sport Total FM.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *