marți 16 ianuarie 2018 9:22 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / EXCLUSIV / Stefan Birtalan, despre nationala de handbal masculin: „O victorie la zece goluri diferenta mi se pare un rezultat normal”
Vizioneaza TV Online

EXCLUSIV / Stefan Birtalan, despre nationala de handbal masculin: „O victorie la zece goluri diferenta mi se pare un rezultat normal”

Magazin Online 

Stefan Birtalan a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre primul meci castigat de echipa nationala a Romaniei in cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de handbal masculin.

Tricolorii s-au impus cu scorul de 34-24 in fata Italiei, iar vineri vor juca cel de-al doilea meci, impotriva Insulelor Feroe. CLICK PENTRU DETALII

„A fost un meci bun al echipei nationale, totusi Italia acasa nu este un nimeni, este o echipa bunicica. Normal, am fost favoriti si suntem favoriti sa castigam aceasta grupa. Ucraina si Insulele Feroe nu reprezinta, din punctul meu de vedere, o amenintare. Sigur, fiecare meci trebuie abordat cu seriozitate. Echipa Romaniei a evoluat normal, asa cum ma asteptam, foarte atent. O victorie la zece goluri diferenta mi se pare un rezultat normal.

Sper ca aceasta echipa care este acum se va suda in lunile urmatoare. Cele doua jocuri din play-off sunt importante si foarte dificile”, a declarat Stefan Birtalan in cadrul emisiunii „Executii in direct”.

The post EXCLUSIV / Stefan Birtalan, despre nationala de handbal masculin: „O victorie la zece goluri diferenta mi se pare un rezultat normal” appeared first on Sport Total FM.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *