joi 18 ianuarie 2018 5:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / HALUCINANT. SI-a CONDUS AUTOMOBILUL timp de 56 de ANI FARA PERMIS! Iata ce le-a spus batranelul politistilor cand l-au prins
Vizioneaza TV Online

HALUCINANT. SI-a CONDUS AUTOMOBILUL timp de 56 de ANI FARA PERMIS! Iata ce le-a spus batranelul politistilor cand l-au prins

Magazin Online 

Un șofer, implicat într-un accident rutier minor, petrecut în Germania, a condus automobile pe drumuri publice timp de 56 de ani fără să fie posesor de permis auto, informeaza DPA.

Bărbatul, la venerabila vârstă de 74 de ani, a fost implicat într-un accident minor ce a avut loc în regiunea Hochsauerland. Polițiștii i-au cerut permisul de conducere . Au rămas surprinși de ce le-a apus bătrânelul.

Bărbatul a recunoscut că lecțiile de condus pe care le-a luat în tinerețe au fost întrerupte pentru că a intrat în armată. Tot el spunea că n-a mai dat niciodată examenul pentru obținerea permisului auto, dar ca a condus câteva automobile doar în situații de urgență.

Sursa: vocea.biz

Post-ul HALUCINANT. SI-a CONDUS AUTOMOBILUL timp de 56 de ANI FARA PERMIS! Iata ce le-a spus batranelul politistilor cand l-au prins apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *