duminică 20 mai 2018 4:57 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Juventus si-a incheiat amicalele din Antalya fara infrangere! VIDEO
Adpres Market

Juventus si-a incheiat amicalele din Antalya fara infrangere! VIDEO

Adpres Radio - Statii Radio Online  

In ultimul amical pe care il avea programat in stagiul de pregatire din Antalya, Juventus Bucuresti a obtinut tot o remiza, astfel ca va reveni in tara cu o victorie si doua egaluri. Dupa 2-0 cu FC Taraz (Kazahstan) si 1-1 cu FC Kamza (Albania), echipa pregatita de Marius Baciu si Erik Lincar a incheiat nedecis, scor 0-0, jocul test pe care l-a desfasurat, sambata, cu FC Stal Kamianske, ultima clasata din prima liga din Ucraina.

Marius Baciu a inceput amicalul cu FC Stal in formula: Draghia – Cip. Petre, Walace, Salcianu, Fl. stefan – Balgiu – Ciofu, St. Draghici, Acolatse, Cr. Ciobanu – Elek. Dupa pauza au mai intrat: R. Stoian – Leca, Gab. Simion, Carabela, Hugo Boumous, Bajenaru, M. Constantinescu, Fotescu, Dan Popescu, Cr. Dima si T. Teodorescu.

Juventus, ultima clasata din Liga 1, va sustine astazi ultimele antrenamente in stagiul de pregatire din Turcia, iar deseara va decola spre Romania. In tara, echipa din Colentina mai are programat inca un meci amical, miercuri, pe 26 ianuarie, contra echipei din Liga 2 Metaloglobus Bucuresti.

The post Juventus si-a incheiat amicalele din Antalya fara infrangere! VIDEO appeared first on Sport Total FM.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com