joi 18 ianuarie 2018 11:45 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Noi DETALII TULBURATOARE in cazul TRIPLULUI ASASINAT de la Satu-Mare. PROCURORII detin PROBE ULUITOARE care il incrimineza pe FIUL,respectiv NEPOTUL ,VICTIMELOR
Vizioneaza TV Online

Noi DETALII TULBURATOARE in cazul TRIPLULUI ASASINAT de la Satu-Mare. PROCURORII detin PROBE ULUITOARE care il incrimineza pe FIUL,respectiv NEPOTUL ,VICTIMELOR

Magazin Online 

Noi informații apar în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Procurorii au noi probe incriminatorii în ceea ce-l privește pe principalul suspect, Răzvan Rentea, fiul și nepotul victimelor.

Potrivit presasm.ro, proba care l-ar fi dat de gol pe Răzvan Rentea în fața procurorilor ar fi o filmare surprinsă de camerele de supraveghere din comuna Apa, unde s-a petrecut tragedia în seara zilei de 23 noiembrie.

Camerele ar fi surprins momentul în care fiul soților Gheorghe și Niculina Rentea, Răzvan Rentea, ar fi așteptat-o pe mama sa, care făcea naveta din municipiul Satu Mare. Mai mult, se pare că acele camere de supraveghere ar mai fi surprins imagini care l-ar incrimina pe bărbatul care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, acesta ar scoate un obiect ce pare a fi unul cu elemente metalice din portiera mașinii, iar apoi și-ar fi făcut o cruce. Ulterior, ar fi pus din nou obiectul în portiera mașinii.

După ce a ajuns mama sa și a urcat în mașină, cei doi s-au deplasat spre domiciliul părinților și al bunicii.

Reamintim că, în acest caz, judecătorii au decis arestarea lui Răzvan Mircea Rentea pentru 30 de zile, deși acesta neagă acuzațiile ce i se aduc.

Sursa:observator.tv

Post-ul Noi DETALII TULBURATOARE in cazul TRIPLULUI ASASINAT de la Satu-Mare. PROCURORII detin PROBE ULUITOARE care il incrimineza pe FIUL,respectiv NEPOTUL ,VICTIMELOR apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *