marți 16 ianuarie 2018 9:12 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / NOI INFORMATII in cazul CRIMINALEI de la METROU. Ce au decis magistratii
Vizioneaza TV Online

NOI INFORMATII in cazul CRIMINALEI de la METROU. Ce au decis magistratii

Magazin Online 

Magdalena Şerban rămâne în arest după ce magistraţii au respins definitiv contestaţia formulată de criminala de la metrou.

„Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de contestatoarea – inculpată ŞERBAN MAGDALENA împotriva încheierii date de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti – Secţia I Penală la 05.01.2018 în dosarul nr. 174/3/2018”, se arată în încheiere.

Decizia magistraţilor este definitivă.

La 5 ianuarie 2018, judecătorii au prelungit măsura preventivă pentru Magdalena Şerban, suspectată că a comis crima de la jumătatea lunii decembrie, în staţia de metrou Dristor.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată cum femeia a împins-o pe tânăra de 24 de ani în faţa trenului care se apropia.

De când a fost arestată, criminala de la metrou a fost supusă în permanenţă unei evaluări psihiatrice, atât în Spitalul Penitenciar Jilava cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Magdalena Şerban a fost incoerentă în faţa magistraţilor care au audiat-o, dar, potrivit avocaţilor, recunoaşte fapta. În arest, femeia a fost agresivă şi cu gardienii care o păzesc, dar dacă se dovedeşte că nu avea discernământ, ea ar putea scăpa de toate acuzaţiile.

Sursa:observator.tv

Post-ul NOI INFORMATII in cazul CRIMINALEI de la METROU. Ce au decis magistratii apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *