Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / PROCURORUL GENERAL al ROMANIEI ACUZA DEPUTATII. SCANDAL URIAS in urma MODIFICARILOR aduse LEGILOR JUSTITIEI
Adpres Market

PROCURORUL GENERAL al ROMANIEI ACUZA DEPUTATII. SCANDAL URIAS in urma MODIFICARILOR aduse LEGILOR JUSTITIEI

Adpres Radio - Statii Radio Online  

 Procurorul General al României a declarat dimineață, la sediul CSM, că „dorința de a pune sub control justiția este mai puternică decât rațiunea”.

Reacția acestuia vine după ce deputații au adoptat pe articole ieri, după aproape 13 ore de dezbateri, proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor. Votul final urmează să fie stabilit în viitoarea ședință a Biroului Permanent.

„Eu nu aș putea caracteriza activitatea Camera Deputaților, dar vă pot spune un singur lucru. Modificarea legilor justiției în contextul în care îl vedem cu toții, în condiții improprii, și fără să avem studii de impact cu referire la rezultatele care s-ar produce, va bulversa în mod sigur justiția română. Acest aspect se vede de orice persoană de bună credință. (…) Se pare că dorința de a pune sub control justiția este mai puternică decât rațiunea”, a spus Augustin Lazăr.

Sursa:evz.ro

Post-ul PROCURORUL GENERAL al ROMANIEI ACUZA DEPUTATII. SCANDAL URIAS in urma MODIFICARILOR aduse LEGILOR JUSTITIEI apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com