vineri 23 februarie 2018 10:49 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Reteta inedita‘ Sarmale coapte in dovleac’ Formidabil ,nu-i asa ? Hai sa le incercam impreunam sa vedem ca de minunate pot fi.
Adpres Market

Reteta inedita‘ Sarmale coapte in dovleac’ Formidabil ,nu-i asa ? Hai sa le incercam impreunam sa vedem ca de minunate pot fi.

In acest articol va vom oferi o reteta de Sarmale coapte in dovleac’.

Lista de ingrediente:

1 dovleac mare de aprox. 5 kilograme

500 grame de suc de rosii

1 cana cu orez

1 varza murata

2 morcovi

2 cepe

1 cana cu vin

1 mana de stafide

500 grame de ciuperci

1 lingura delikat

3 linguri de ulei

piper

sare

1 mana de nuci macinate

1 legatura patrunjel

Cum se prepara:

Pentru inceput dam drumu la cuptor si lasam sa se incalzeasca.

Apoi taiem dovleacului si il curatam in interior.

Curatam ceapa si ciupercile, le mixam pana obtinem o pasta mai groasa. Morcovul se rade iar peste el adaugam uleiul, delikat-ul, apoi il lasam pe foc pentru inabusire. Mai adaugam orezul si putina apa.

Dupa ce a fiert orezul, amestecam cu pasta obtinuta din mixarea cepei si a ciupercilor, cu nuca, stafidele si patrunjelul. Dupa asta, incepem sa impaturim sarmalele. Dupa ce le-am impaturit, le asezam intr-o oala si le punem sa fiarba pana ce sarmalele devin fragede. Dupa ce au fiert, le asezam pe pat de varza in dovleacul curatat, turnam peste ele vinul si sucul de rosii. Apoi lasam la foc mic, pana cand dovleacul devine caramelizat pe margini.

Va uram pofta buna!

SURSA Specialitatea Casei

Citeste si : Gulaș la ceaun, delicios ca-n Ardeal. Trucurile unei reţete care nu dă greş

Gulașul este preferatul nostru!

Este gustos făcut și pe aragaz, dar la ceaun, făcut la foc în aer liber este senzațional!

Oricând am putea mânca o farfurie plină de gulaș, doar cu o felie de pâine proaspătă și un pic de ardei iute!

Ingrediente:
– 800 g carne de vită

– 60 g untură

– 300 g ceapă roșie

– 800 g cartofi

– 1 cățel de usturoi

– 100 g ardei verde

– 100 g roșii proaspete sau 1 lingură pastă de roșii

– Sare, boia, maghiran, chimen

Mod de preparare:
Ceapa tăiată mărunt o călim în untură, presărăm cu boia de ardei și punem puțină apă peste.

Apoi adăugăm carnea de vită tăiată cubulețe, usturoiul zdrobit, chimen și maghiran. Punem sare și lăsăm să fiarbă sub capac, amestecând des, până se evaporă apa, adică până se prăjește totul.

Dacă în timpul fierberii se evaporă toată zeama, mai punem puțină apă peste să nu cumva să se ardă.

Când carnea este aproape moale, adăugăm cartofii tăiați cubulețe, ardeii verzi tăiați, roșile și apă până acoperă totul.

După asta, lăsăm la foc mic să fiarbă, până ce carnea și cartofi sunt fierți. La sfârșit fierbem tăiței în gulaș. Vara ornăm cu ardei verde tăiat rondele.

Sursa: Krespy

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *