joi 18 ianuarie 2018 3:41 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / „REVOLUTIA FISCALA”PSD-ALDE a NENOROCIT ROMANII cei mai vulnerabili. CONTRIBUTIILE FACULTATIVE PENTRU SANATATE au crescut pana la 200%

„REVOLUTIA FISCALA”PSD-ALDE a NENOROCIT ROMANII cei mai vulnerabili. CONTRIBUTIILE FACULTATIVE PENTRU SANATATE au crescut pana la 200%

 

”Revoluţia fiscală” a PSD-ALDE a dus la o creştere de aproape 200% a contribuţiei facultative de sănătate, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Platformei România 100, înființată de fostul premier Dacian Cioloş.

Calcul este o comparaţie între suma care trebuia plătită în perioada Guvernului Cioloş şi cea care trebuie plătită în prezent.

Postarea prezintă şi un grafic din care reiese că în 2016, un român plătea suma de 68,75 de lei pe lună pentru contribuţia facultativă de sănătate, iar astăzi suma care trebuie plătită ajunge pâşă la 190 de lei pe lună, ceea ce înseamnă o creştere cu 189%.

Sursa:capital.ro

Post-ul „REVOLUTIA FISCALA”PSD-ALDE a NENOROCIT ROMANII cei mai vulnerabili. CONTRIBUTIILE FACULTATIVE PENTRU SANATATE au crescut pana la 200% apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *