Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / S-A ADEVERIT! CLARVAZATOAREA care a prezis MOARTEA REGELUI MIHAI. „Dramele vor continua…”
Adpres Market

S-A ADEVERIT! CLARVAZATOAREA care a prezis MOARTEA REGELUI MIHAI. „Dramele vor continua…”

Adpres Radio - Statii Radio Online    

 Moartea Regelui Mihai a fost prezisă în urmă cu câteva zile. Celebra clarvăzătoare susţine că nume importante din România se află sub semnul morţii. Declarația este cu atât mai dureroasă cu cât în ultima săptămână românii au pierdut pierdut două mari actrițe ale teatrului românesc.

Luna noiembrie a lui 2017 este fără îndoială una plină de durere pentru întreaga Românie. Celebra clarvăzătoare a declarat la sfârșitul săptămânii trecute că sfârşitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care ”nu va mai rezista”. Previziune care astăzi s-a adeverit.

“Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra.

Previziunea făcută de Carmen Harra s-a adeverit întrucât astăzi Regele Mihai s-a stins din viață.

Regele Mihai a murit astăzi, la vârsta de 96 de ani. Casa Regală anunțase că fostul suveran al României primise Sfânta Împărtășanie.

Starea de sănătate a Regelui se deteriorase de ceva vreme, iar el și-a petrecut ultimele luni din viață la reședința sa din Elveția, înconjurat de medici. Mihai I se retrăsese din viața publică în anul 2016, din cauza stării sale precare de sănătate. Majestatea Sa suferea de leucemie cronică.

Sursa:huff.ro

Post-ul S-A ADEVERIT! CLARVAZATOAREA care a prezis MOARTEA REGELUI MIHAI. „Dramele vor continua…” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com