vineri 20 aprilie 2018 9:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SCENE de GROAZA. TRIPLU ASASINAT: SOT,SOTIE si SOACRA au fost EXECUTATI in PROPRIA CASA. Doua CADAVRE erau aliniate in fata garajului
Adpres Market

SCENE de GROAZA. TRIPLU ASASINAT: SOT,SOTIE si SOACRA au fost EXECUTATI in PROPRIA CASA. Doua CADAVRE erau aliniate in fata garajului

Adpres Radio - Statii Radio Online  

 Triplă crimă la Apa, în Satu Mare. Soț, soție și soacra acestuia au fost executaţi în propria lor casă, două dintre cadavre fiind găsite aliniate în fața garajului.

Cel care a făcut descoperirea este o rudă a victimelor, care căuta familia pentru a le preda un document.

Nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului fiind desfigurați.

Din primele informații, bărbatul ucis avea în jur de 50 de ani, iar soția acestuia avea 45 de ani.

Este vorba despre Rentea Gheorghe și Rentea Niculina, localnici din Apa.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și procurorii. Aceștia cercetează circumstanțele în care s-a produs odioasa crimă.

Potrivit presasm.ro, există informați potrivit cărora bărbatul dădea bani cu camătă, iar vecinii speculează că una dintre persoanele împrumutate ar putea fi ucigașul.

Revenim cu detalii

Post-ul SCENE de GROAZA. TRIPLU ASASINAT: SOT,SOTIE si SOACRA au fost EXECUTATI in PROPRIA CASA. Doua CADAVRE erau aliniate in fata garajului apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com