marți 22 mai 2018 10:48 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Se anunță noi schimbări! Ce se întâmplă dacă circuli fără rovinietă?
Adpres Market

Se anunță noi schimbări! Ce se întâmplă dacă circuli fără rovinietă?

Adpres Radio - Statii Radio Online  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

În cazul persoanelor care circulă cu mașinile pe drumurile publice fără a avea rovinietă valabilă, fapta se va prescrie în patru luni de la săvârșire, conform unui proiect de act normativ care ar putea primi marți votul decisiv al deputaților.

În momentul de față, prescrierea intervine în șase luni de la săvârșire. Deși actul prevedea că amenda pentru lipsa rovinietei va fi însoțită de o dovadă, această prevedere a fost scoasă, scrie avocatnet.ro.

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea art. 9 din Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România figurează marți pe agenda Camerei Deputaților, cu propunere de adoptare. Acesta deja a trecut de senatori în 2016, astfel că, pentru a se aplica, mai are nevoie doar de votul favorabil al deputaților.

Amenzile pentru circularea cu o mașină în lipsa rovinietei valabile se vor prescrie în patru luni de la săvârșirea faptelor, se arată în propunerea legislativă. Practic, termenul va fi mai mic decât cel valabil în prezent, care este de șase luni.

Sursa: realitatea.net

Se anunță noi schimbări! Ce se întâmplă dacă circuli fără rovinietă?
Editor

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com