marți 19 iunie 2018 7:23 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / SERIA CUTREMURELOR CONTINUA. Un nou CUTREMUR s-a produs in aceasta dimineata in ROMANIA
Adpres Market

SERIA CUTREMURELOR CONTINUA. Un nou CUTREMUR s-a produs in aceasta dimineata in ROMANIA

Adpres Radio - Statii Radio Online    

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunţă că un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Cutremurul vine după alte cinci seisme produse în Vrancea, în ultimele trei zile. Potrivit INFP, cel mai puternic dintre ele a avut magnitudinea 3,9 grade pe Richter.
În luna decembrie, în România au avut loc zece cutremure în zona seismică Vrancea cu magnitudini cuprinse între 2 și 3,9 grade pe Richter, iar în luna noiembrie s-au produs 16 seisme în zonele Vrancea și Transilvaniei, cu magnitudinea între 2 și 3,4 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în județul Buzău, la ora 17:08, și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

În urmă cu câteva luni, directorul INFP, Constantin Ionescu, a declarat în exclusivitate pentru Observator că, urma cercetărilor,în România a fost reconsiderat cutremurul maxim posibil la 8,1 grade Richter.

„Vrancea poate să producă un astfel de cutremur”, a spus Ionescu.

Sursa:observator.tv

Post-ul SERIA CUTREMURELOR CONTINUA. Un nou CUTREMUR s-a produs in aceasta dimineata in ROMANIA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com