Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TOLONTAN Emailuri din Gala Bute | Peripețiile Elenei Udrea de a-și găsi un teren discret la Snagov, unde se ciocnește de foști prieteni, acum adversari politici
Adpres Market
Udrea-Elena-600x449

TOLONTAN Emailuri din Gala Bute | Peripețiile Elenei Udrea de a-și găsi un teren discret la Snagov, unde se ciocnește de foști prieteni, acum adversari politici

AdpresFM - Radio Online Stations  

Udrea-ElenaSă mai și rîdem că altfel o luăm razna.

Ca orice interacțiune umană cu personaje pitorești, dosarul Gala Bute are numeroase momente de umor involuntar.

În vara și toamna anului 2012, Elena Udrea căuta un teren pe malul lacului Snagov. Dar nu o face personal, ci prin Tudor Breazu.

Scopul achiziției nu e clar, cert e că fostul ministru dorea discreție și neapărat deschidere la lac, ”nu la canal”, așa cum rezultă din cerințele către agenți.

Emailurile dintre Elena Udrea și Tudor Breazu au ajuns la dosar după percheziția calculatorului omului de încredere.

Prin inserarea emailurilor în caz, procurorii încearcă să probeze legătura puternică dintre Udrea și Breazu și faptul că acesta din urmă acționa ca paravan al ministrului.

Pe 31 august 2012, Breazu corespondează online cu un agent imobiliar, care nu știa cine e în spatele clientului. Breazu cere cîteva oferte în zona Snagov. Nu-i spune pentru cine.

Începe să primească variante de teren. Din cînd în cînd, îi mai trimite cîte o ofertă Elenei Udrea, care intervine și întreabă:  ”Preț? Suprafață?”.

”3.700 mp în zona Snagov, cu două deschideri de 28 ml către lac și către drum asfaltat. 110 euro/mp”, răspunde Breazu către Udrea.

400.000 de euro costau în medie terenurile după care se uita Breazu pentru Udrea

După un șir de refuzuri, agentul imobiliar găsește, în sfîrșit, ceva care să convină clientului său pretențios. ”Este un teren bun, cu vecini buni – Videanu + Berceanu”, scrie, încîntat, agentul către Tudor Breazu.

Mesajul pleacă mai departe către Elena Udrea.

Udrea se amuză și ea de concidența de a găsi teren taman lîngă adversarii politici din PD-L și îi transmite lui Breazu pe email: ”Am găsit-o pe hartă, dar este lîngă biserică și cimitir… și lîngă Videanu :-)”.

Încep din nou căutări. Intră în scenă și alt agent imobiliar.

La început, omul nu înțelege prea bine și propune cîteva terenuri cu casă pe ele.

Pe 21 septembrie 2012, Elena Udrea îi scrie lui Tudor Breazu: ”Am văzut că nu este la lac acel teren. Nu vreau să cumpăr casă, doar un teren :-). Te pup”.

Breazu îi transmite agentului dorința prietenei din umbră: ”Te rog să cauți ceva Snagov. Se caută doar teren și la lac, nu la canal!”.

După ce transpiră ceva, omul găsește în sfîrșit ceva la fix. Un teren chiar pe dorința clientului! Breazu răsuflă și el ușurat.

Numai că pe 11 octombrie 2012, Udrea, care verifică terenul, îi taie din nou entuziasmul lui Breazu: ”Nu mai este cazul, este al lui Roșca Stănescu!”. Din lac în puț!

Pînă la urmă, Elena Udrea n-a mai cumpărat terenul.

O țară prea mică pentru ei între ei.

sursa: tolo.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com