luni 19 februarie 2018 1:53 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Turcescu DEZVĂLUIE PSD-iştii FUG de funcţia de premier/span> | Zgonea: NU mă băgaţi în aşa ceva!
Adpres Market
robert-turcescu1_3-696x579.jpg.pagespeed.ce_.h5AhIvp_0P

Turcescu DEZVĂLUIE PSD-iştii FUG de funcţia de premier/span> | Zgonea: NU mă băgaţi în aşa ceva!

robert-turcescu1_3-696x579.jpg.pagespeed.ce.h5AhIvp_0PTurcescu face câteva dezvăluiri importante din culisele PSD, legate atât de preluarea fotoliului de premier de la Victor Ponta cât şi de întâlniri secrete la Palatul Cotroceni.

Turcescu spune că liderii PSD nu vor să-i ia locul lui Victor Ponta, cu excepţia lui Liviu Dragnea. Dealtfel, acesta ar fi avut o întâlnire de taină la Cotroceni, subînţelegându-se că interlocutorul lui Dragnea a fost Iohannis.

Faza tare: NIMENI din PSD nu vrea sa fie prim-ministru in locul lui Ponta. Adica, exista cineva, e vorba de Dragnea, dar si el are dubii pina nu afla ce se intimpla cu procesul. Mai au timp sa se gindeasca pina dupa Congres, cind, potrivit unei intelegeri facute in mare taina la Cotroceni, Dragnea trebuie sa-i retraga sprijinul politic lui Ponta. Pina atunci, cum ziceam, toata lumea fuge de scaunul de la Palatul Victoria.

Reacţia pusă de Turcescu pe seama lui Valeriu Zgonea este savuroasă:Lasati-ma, ba, in pace, nu ma bagati pe mine in asa ceva!”.” Frumos, nu?”, scrie Turcescu pe Facebook.

sursa: reportervirtual.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *