vineri 25 mai 2018 12:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ULTIMA ORA. INCENDIU DEVASTATOR in ROMANIA. La fata locului s-au deplasat 5 echipaje de Pompieri
Adpres Market

ULTIMA ORA. INCENDIU DEVASTATOR in ROMANIA. La fata locului s-au deplasat 5 echipaje de Pompieri

Adpres Radio - Statii Radio Online  

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață la o hală de 2.500 de metri pătrați, din zona industrială a municipiului Vaslui, unde sunt deșeuri de fibră de sticlă, transmite MEDIAFAX.

Pompierii intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, cu 18 subofițeri și 3 ofițeri pentru a stinge incendiul care a izbucnit la o hală în care sunt deșeuri de fibră de sticlă, iar intervenția fiind dificilă pentru că în zonă nu sunt hidranți.
“La ora 8.54 ISU Vaslui a fost apelat prin 112, că există un incendiu la un depozit de mase plastice. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale, cu 25 de oameni.

Intervenția este dificilă deoarece la fața locului nu există apă, cantitatea de materiale este depozitată într-un depozit, sunt aproximativ 4.500 metri cubi de deșeuri de fibră de sticlă.

Este în apropiere, la 500 de metri un loc de unde putem alimenta, este foarte dificil, ne-ar trebui ca în zonă să fie mai mulți hidranți, dar este vorba despre o clădire dezafactată în care sunt depozitate deșeurile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petre Iftene.

Potrivit unor informații, deșeurile aparțin unei firme din Piatra Neamț, care are un depozit și în zona industrială din Vaslui. Hala are aproximativ 2.500 de metri pătrați și în acest moment flăcările au cuprins 1.900 de metri pătrați.

Post-ul ULTIMA ORA. INCENDIU DEVASTATOR in ROMANIA. La fata locului s-au deplasat 5 echipaje de Pompieri apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com