joi 18 ianuarie 2018 5:30 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / UN OFICIAL AMERICAN AVERTIZEAZA! RAZBOIUL se APROPIE! PENTAGONUL sa inceapa EVACUAREA din COREEA de SUD
Vizioneaza TV Online

UN OFICIAL AMERICAN AVERTIZEAZA! RAZBOIUL se APROPIE! PENTAGONUL sa inceapa EVACUAREA din COREEA de SUD

Magazin Online 

Senatorul american Lindsey Graham avertizează că spectrul unui război preventiv împotriva Coreei de Nord se apropie cu fiecare tir cu rachetă sau test cu bombă nucleară a Phenianului.

„Dacă este un test nuclear subteran, va trebui să se pregătească pentru un răspuns foarte serios din partea SUA”, a spus Graham la canalul CBS.

Potrivit senatorului republican, Pentagonul ar trebui să înceapă evacuarea din Coreea de Sud a soțiilor și copiilor ofițerilor americani, întrucât conflictul cu Coreea de Nord se apropie.

„Este o nebunie să trimiți soții și copii în Coreea de Sud, având în vederea provocarea din partea Coreei de Nord. Vreau ca ei (Pentagonul) să stopeze trimiterea de personal auxiliar și cred că acum este momentul să începem să evacuăm rudele militarilor americani din Coreea de Sud”, a continuat Graham, conform agerpres.ro.

Coreea de Nord a lansat miercuri o rachetă balistică intercontinentală la o altitudine și o distanță niciodată atinse de vreun dispozitiv nord-coreean.

Sofisticarea noului tip de rachetă i-a uimit pe experți, chiar dacă ogiva s-ar fi dezintegrat la intrarea în atmosferă. Conform ministrului apărării american Jim Mattis, întreg teritoriul se află de acum în raza de acțiune a Phenianului.

Sursa:observator.tv

Post-ul UN OFICIAL AMERICAN AVERTIZEAZA! RAZBOIUL se APROPIE! PENTAGONUL sa inceapa EVACUAREA din COREEA de SUD apare prima dată în ReporterOnline.NET.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *