miercuri 17 ianuarie 2018 7:53 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Video / (VIDEO) Atentatele de la Paris : Inceputul celui de-al treilea război mondial ?! Prezicerile lui Nostradamus se adeveresc .
Vizioneaza TV Online
2015-profecias-nostradamus

(VIDEO) Atentatele de la Paris : Inceputul celui de-al treilea război mondial ?! Prezicerile lui Nostradamus se adeveresc .

Magazin Online 

frases-nostradamus

Atentatele teorirste ar fi defapt începutul celui de-al treilea război mondial. Cel puţin asta este interpretarea specialiştilor în domeniu care susţin că au descifrat un catren al lui Nostradamus.

În aceeaşi profeţie se mai vorbeşte şi de invazia imigranţilor în Europa.

„În Dunăre și Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăința
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina”.

Acest catren se referă la al treilea război mondial care va începe în clipa în care cămila va bea apa din Dunăre și Rhin. Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Camila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin.

Deși acest scenariu era considerat departe de a se produce în următorii 20 de ani, acum, odată cu numărul mare de imigranți din statele arabe care ajung în Europa, lucrurile stau diferit.

Urmareste documentarul video. Subtitrare in limba romana :

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *