Social Media

10 motive care te vor convinge că nu este o idee rea să te îndrăgostești de cel mai bun prieten

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, dar măcar o dată în viață ni s-a întâmplat să ne îndrăgostim de cel mai bun prieten, fie că a fost doar o atracție de moment sau nu.

Iar în cazul în care nu ți s-a întâmplat acest lucru până acum, află că acest lucru te poate face să îți dai seama că dragostea adevărată se poate afla chiar lângă tine. Ne petrecem atât de mult timp să ne găsim un partener cu care să ne potrivim, încât nu ne dăm seama că cel mai bun prieten al nostru poate fi un potențial iubit. Oricât de clișeic ar suna, nu îi poți dicta inimii pe cine să iubească. 

Important este să fii deschisă și dacă te îndrăgostești de cel mai bun prieten, să lași lucrurile să decurgă de la sine. Chiar dacă te poți gândi că nu îl poți privi ca pe altceva decât un prieten, cu timpul și datorită experiențelor de care ai parte alături de el, sentimentele pot să apară oricând, chiar și atunci când te aștepți mai puțin.

Așadar, iată care sunt motivele pentru care este o alegere bună dacă te îndrăgostești de cel mai bun prieten:

1. Știi ce anume își dorește

O relație cu cel mai bun prieten poate fi o alegere bună deoarece știi cu adevărat ceea ce își dorește. Fie că vorbim de faptul că își dorește o relație serioasă, să se concentreze asupra carierei sau chiar un copil. Atunci când începi o relație cu cel mai bun prieten, aveți deja o conexiune între voi și nu îți va fi greu să îți dai seama ce anume își dorește.

2. Vă cunoașteți de mult timp

Înainte să începi o nouă relație, trebuie să te cunoști foarte bine cu partenerul tău și să ajungeți să aveți o conexiune extrem de puternică. Atunci când petreci…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.