Actualitate

18 ianuarie pentru Principesa Margareta a României

Un întreg poştal intitulat „Principesa Margareta a României, pentru prima oară pe pământ românesc” va fi disponibil începând de sâmbătă în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES de Romfilatelia, la 18 ianuarie 1990 păşea pentru prima oară pe pământ românesc principesa Margareta. Tot pe 18 ianuarie, Custodele Coroanei sărbătoreşte trei decenii de prezenţă şi de activitate neîntreruptă în România.

„Romfilatelia se alătură Casei Regale, iar cu ocazia acestui eveniment istoric dedică un întreg poştal intitulat ‘Principesa Margareta a României, pentru prima oară pe pământ românesc’. Întregul poştal va fi disponibil începând de sâmbătă, 18 ianuarie, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara”, se arată în comunicatul citat.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.