Social Media

20 de exemple despre cum ar trebui să arate unghiile unei adevărate doamne

Manichiura impecabilă ne oferă mai multă încredere și este cartea de vizită a fiecărei femei.

Unghiile cu gel au apărut ca o salvare pentru femeile ocupate, care nu au timp suficient pentru a-l dedica săptămânal (sau chiar o dată la câteva zile) refacerii manichiurii. În plus, nu toate am fost înzestrate de natură cu unghii lungi, puternice sau cu o formă frumoasă, însă unghiile cu gel pot rezolva toate aceste probleme.

Manichiura cu gel este preferata noastră și datorită rezistenței sale și a faptului că poate schimba forma unghiilor. Pe lângă aceste aspecte practice, suntem mereu cucerite de diversitatea modelelor, unele mai frumoase decât altele.

Luați aminte: oja cu sclipici, nuanțele neon și desenele complicate pe unghii ne-ar putea afecta imaginea de la locul de muncă. Optați, în schimb, pentru stiluri sobre și culori neutre.

Pentru o manichiură potrivită la birou optați pentru nuanțele crem, bej sau roz pastel, care sunt ideale pentru o manichiură neutră. Manichiura în stil French este, de asemenea, o alegere potrivită. Se potrivește de minune unghiilor scurte cu forma ovală, făcându-le să arate foarte naturale și elegante. Nuanțele pastelate nu ies din moda niciodată și se potrivesc oricui.

Dacă ați rămas fără inspirație, vă propunem, în continuare, câteva modele foarte frumoase!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Manichiura noastră este foarte importantă: este un accent în ținuta fiecărei femei, precum și o reflectare a caracterului său. Dar nu uitați de un detaliu foarte important: manichiura trebuie să completeze ținuta Dumneavoastră, dar să nu fie elementul principal al acesteia.

Care din aceste modele de manichiură v-a plăcut cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii.

The post 20 de exemple despre cum ar trebui să arate unghiile unei adevărate doamne appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.