sâmbătă 18 august 2018 6:24 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / 2006: Traian BĂSESCU, LECŢIE de OMENIE pentru DEMNITARI | OPREA N-A ÎNVĂŢAT NIMIC! DOAR INTERESUL PERSONAL!
Adpres Market
gabriel-oprea-traian-basescu

2006: Traian BĂSESCU, LECŢIE de OMENIE pentru DEMNITARI | OPREA N-A ÎNVĂŢAT NIMIC! DOAR INTERESUL PERSONAL!

AdpresFM - Radio Online Stations  

gabriel-oprea-traian-basescu
În urmă cu nouă ani, pe 3 octombrie 2006, o maşină a SPP care făcea parte din coloana oficială a preşedintelui Traian Băsescu a accidentat grav o femeie în curtea Pavilionului Romexpo. Şeful statului a oprit maşina în care se afla şi a coborât pentru a se asigura persoanei accidentate i se oferă tot ajutorul necesar. Coloana oficială nu şi-a continuat drumul până când victima nu a fost transportată la spital.

În maşină se aflau, pe lângă şoferul angajat al SPP, cameramanul şi fotoreporterul oficiali. Autoturismul care a produs accidentul era cu 150 m în faţa limuzinei prezidenţiale. Şefulstatului a oprit maşina în care se afla şi s-a dat jos vadă ce s-a întâmplat. Femeia fusese însă ridicată şi urcată în maşină, ea fiind transportată de urgenţă la spitalul Elias, chiar cu automobilul care a produs accidentul. Victima, Petronela Săndulescu (23 de ani), din Drobeta Turnu Severin, a suferit leziuni la nivelul capului. SPP urmează ofere detalii despre accident printr-un comunicat oficial. Accidentul s-a produs înaintea inaugurării oficiale a Târgului Internaţional Bucureşti„, scria gândul.info în ziua în care s-a petrecut accidentul.

La nouă ani distanţă, pe 20 octombrie 2015, vicepremierul Gabriel Oprea este martor la accidentul tragic in care si-a pierdut viata poliţistul Bogdan Cosmin Gigină, deschizător alcoloanei oficiale, nu-şi lasă şoferul oprească maşina ministerială şi pleacă de la locul accidentului escortat de poliţişti

„Am fost primul linga corpul saracului politist… eram la semafor incercand sa virez stanga dinspre eroilor pe Calea Plevnei spre Militar…

Am vazut politistul in intersectie oprind masinile si apoi am vazut in noapte luminile de la girofarurile masinilor care se apropiau... prima mai putin adanca,a doua mai mare in care zacea motocicleta… el nu era nicaieri… l am zarit mai incolo sub fiarele rasturnate cu fata in jos… am inceput sa ridic fiarele de pe corpul lui sperand ca e doar un traumatism minor si este doar inconstient.. in acest timp nu am observat hemoragia intensa la nivelul craniului si practic calcam in sangele lui (iertati-mi pragmatismul).

Intre timp masina de politie s-a oprit si un agent a coborat… scenele ce au urmat sint parca rupte de realitate… omul plangea in hohote si striga: nu se poate… nu se poate… nu-i adevarat…

Masina Audi in care am aflat ca era Oprea nu a oprit ci a trecut in viteza slalomand printre si peste fiarele ce delimitau gaurile (nu-i pot spune santier ca nu era semnalizat deloc corespunzator)… doar niste fiare ca la stadion si 2 indicatoare de ocolire… cu putina banda galbena…”, este mărturia lui Valentin, un OM aflat în trafic, care a încercat -i ofere primul ajutor poliţistului Bogdan Cosmin Gigină. 

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com