miercuri 17 octombrie 2018 5:52 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / 21 decembrie – cea mai REA zi din 2017! De ce au numit-o astrologii astfel
Adpres Market

21 decembrie – cea mai REA zi din 2017! De ce au numit-o astrologii astfel

AdpresFM - Radio Online Stations  

FOTO EXPLICATIE: 21 decembrie – cea mai REA zi din 2017! De ce au numit-o astrologii astfel

Dacă aveai impresia că acest sfârșit de an va fi unul lipsit de evenimente nefericite, se pare că ce e mai rău abia urmează. Astrologii sunt de părere că solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie este cea mai proastă zi din 2017, din cauza unui eveniment cosmic care nu a mai avut loc niciodată în ultimii 350 de ani. Pentru prima dată din 1664, Soarele se va alinia cu o planetă puternică, cunoscută pentru faptul că influențează deciziile importante ale oamenilor, dar și pentru consecințele negative ale acestora.


Solstițiul de iarnă ne va aduce, la propriu, cea mai întunecată zi din an, care ne va afecta viețile în mod negativ. Astrologii ne sfătuiesc să nu luăm decizii importante în această zi și nici să întreprindem acțiuni drastice. Ești curioasă care sunt efectele zilei de 21 decembrie asupra vieții tale? Află mai jos!

Cu siguranță te întrebi de ce acest solstițiu este diferit față de toate celelalte, care au loc în fiecare an. Neil Spencer, astrolog și scriitor, este cel care afirmă că acest solstițiu va fi diferit față de cele din trecut deoarece, pentru prima dată din 1664, Soarele se va muta în Capricorn, la câteva ore după ce Saturn va face o mișcare asemănătoare, ceea ce va duce inevitabil la alinierea Soarelui cu Saturn. Acest fenomen este cunoscut pentru faptul că are consecințe negative asupra noastră.

În horoscop, Saturn în Capricorn este un fenomen extrem de benefic, care ne face să fim mult mai determinați, dar care nu promite o schimbare majoră și definitivă. Pe 21 decembrie trebuie să fim extrem de atenți, deoarece orice lucru pe care îl vom face în această zi va fi destul de dificil, iar lucrurile noi pe care le vom începe vor avea consecințe pe termen lung.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com