luni 19 noiembrie 2018 12:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / 3 zodii care se întorc la fosta iubire, în 2019. Trecutul nu le dă pace
Adpres Market

3 zodii care se întorc la fosta iubire, în 2019. Trecutul nu le dă pace

AdpresFM - Radio Online Stations  

3 zodii care se întorc la fosta iubire, în 2019. Trecutul nu le dă pace
3 zodii care se întorc la fosta iubire, în 2019. Trecutul nu le dă pace

2019 va fi un an al schimbărilor intense și drastice pentru mai multe semne zodiacale. 2019 va simboliza, în unele cazuri, revenirea la vechile obiceiuri pentru 3 din cele 12 zodii ale horoscopului.


Toate nativele vor trebui să se aștepte la schimbări cu impact major asupra vieții lor în 2019, dar 3 semne zodiacale se vor întoarce la vechile iubiri și vor acorda o ultimă șansă relației lor. În timp ce unele zodii vor face pasul cel mare, se vor căsători, altele se vor gândi să dea înapoi și să întoarcă la fosta iubire.

În ciuda faptului că aproape toate femeile nu-și mai pac atât de mult fostul iubit, femeile Rac, Capricorn și Pești se vor întoarce la ei cu brațele deschise!

Rac

Femeile Rac sunt familiste convinse, femei statornice, loiale și hotărâte în a crea un viitor împreună cu partenerul lor de viață. Racii sunt de o sensibilitate rară, dar se pare că uneori își doresc anumite schimbări în ceea ce ține de viața lor sentimentală. În momentul în care o femeie Rac se hotărăște să se întoarcă la un fost iubit este vizibil disconfortul din relația actuală. Racii nu ar renunța pentru nimic în lume la relația actuală, decât în momentul în care există altceva mai bun sau dacă relația nu mai funcționează sub nicio formă. Fostul iubit al femeii Rac va trebui să se comporte exemplar, altfel lucrurile nu vor ieși conform planului și ar putea exista posibilitatea unei izbucniri temperamentale din partea Racilor. Femeia Rac este dispusă să ierte și să uite în 2019!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com