miercuri 19 septembrie 2018 7:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / 3 zodii de femei deștepte, dar fără școala vieții
Adpres Market
femeie_care_roade_unghiile_poza_19777100-1

3 zodii de femei deștepte, dar fără școala vieții

AdpresFM - Radio Online Stations  

3 zodii de femei deștepte, dar fără școala vieții

Cele 3 femei din zodiac despre care vom vorbi astăzi nu au această școală ce le ajută să vadă dincolo de aparențe și să știe atunci când cineva le manipulează. Sensibilitatea și naivitatea le transformă în victime sigure, chiar dacă au succes în carieră și sunt puternice. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!


Rac

Sensibilitatea ta și nevoia de a te apropia de cât mai mulți oameni te-au ajutat să te integrezi ușor în orice mediu și să urci pe treptele succesului destul de rapid. Ești genul de persoană care sare mereu în ajutor și care a depus multe eforturi pentru a ajunge cine este. Totuși, faptul că muncești mai mult decât ceilalți și că îți oferi mereu ajutorul arată faptul că nu ai școala vieții. Cei din jur profită de bunătatea ta și astfel ajungi să stai peste program pentru a-ți respecta promisiunile. Încearcă să fii mai selectivă cu cei din jur, dar mai ales cu prietenii. Multe persoane se pot apropia de tine doar pentru că își urmăresc interesele. Fii atentă la semne și nu le lăsa să te manipuleze.

Balanță

Deschisă și sociabilă – așa poate fi descrisă nativa din Balanță. Îți place să te însoțești de oameni și să ai cât mai mulți prieteni. Totuși, o mare parte dintre aceștia sunt falși și își aduc aminte că exiști doar atunci când au nevoie de tine. Deschide ochii și vezi dincolo de aparențe! Folosește-ți înțelepciunea mai mult în relațiile cu cei din jur și nu îi lăsa să profite de bunătatea ta! Cu alte cuvinte, fă tot posibilul „să te înscrii” la cursurile școlii vieții!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Sursa: Horoscop

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com