Social Media

35 de idei de manichiură franțuzească: foarte feminină și originală!

Mâinile sunt cartea noastră de vizită, de aceea este foarte important să ne îngrijim unghiile pentru ca ele să arate cât mai bine. În acest scop există o gamă largă de stiluri de manichiură pe care le puteți aborda.

Unul dintre aceste stiluri este manichiura franțuzească care este printre cele mai populare din întreaga lume. Fashionistele o prefera pentru că este simplă, dar foarte originală și versatilă, iar pe lângă varianta clasică, cu dunga albă, există multe alte modele de manichiură franțuzească pe care le puteți încerca.

Nu se știe exact de unde a plecat ideea manichiurii franțuzești; unii consideră că aceasta a fost inventată în Franța prin anii 1930, alții susțin că termenul „franțuzească” a fost adăugat doar pentru că tot ceea ce venea din Franța era foarte șic. Manichiura franțuzească a devenit populară în America prin anii ’70, fiind preluată de multe vedete de la Hollywood. Unghiile bej sau roz cu vârful alb au rămas de atunci la modă și, după cum putem observa, nu se demodează niciodată, ar putea fi datorită faptului că această manichiură este feminină, naturală și versatilă.

1. Puteți reinventa manichiura franțuzească în funcție de gusturile Dumneavoastră sau de trenduri.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

 

 

După cum știți manichiura franțuzească este o manichiura clasică, care este reinventată și se potrivește absolut tuturor femeilor, indiferent de vârstă și statut social.

Acest stil de manichiură arată frumos atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. Fie că o purtați în varianta clasică, fie că optați pentru un model mai original, fie că alegeți nuanțe în funcție de anotimp sau de starea de spirit, această manichiură va conferi întotdeauna un aspect îngrijit mâinilor Dumneavoastră.

The post 35 de idei de manichiură franțuzească: foarte feminină și originală! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.