miercuri 15 august 2018 5:00 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / 40 de medalii, la 14 ani. Povestea impresionantă a gimnastei care ar putea deveni noua Nadia
Adpres Market

40 de medalii, la 14 ani. Povestea impresionantă a gimnastei care ar putea deveni noua Nadia

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Miruna, fetița care a ajuns campioană naţională a României la gimnastică aerobică, a povestit cum a ajuns la această performanță la emisiunea Jurnal pentru copii. A învăţat că este valoroasă de la Maria, asistentul maternal care o îngrijeşte de 8 ani. Tot ea a îndrumat-o spre acest sport.

Miruna Iordache, campioană naţională la gimnastică: Până acum am reuşit să ajung campioană naţională şi internaţională la individual feminim. La proba de grup, anul acesta am luat locul I.

Mariana Mezei, antrenoare: După nici un an a mers la prima competiţie unde a şi câştigat prima medalie în proba de trio de grup, iar acum o saptamână s-a finalizat selecţia pentru lotul naţional de juniori unde a avut punctajul cel mai mare.

Miruna a fost abandonată de mama ei imediat după naştere şi a ajuns în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului, Bucureşti. Apoi a avut mai mulţi asistenţi maternali. De 8 ani se află în grija soţilor Anton. Cu ei a învăţat ce înseamnă să ai o familie şi a descoperit pasiunea pentru gimnastică.

Marian Anton, asistent maternal: Nu mi se pare greu deloc să ajut un copil ca Miruna. Eu o susţin foarte mult..sper să nu o cicălesc prea mult.

Miruna: Am descoperit gimnastica..eram la ţară, nu avea ce să fac şi făceam roţi, lente..şi Maria şi Anton au văzut câtă energie am şi m-au dus la un club.

Mariana Mezei, antrenoare: Miruna, când a păşit la mine în sală, a venit cu tatăl de mână. Nu ştiam cine e domnul. Sunt o familie specială. Mi-au adus-o şi după primul antrenament am zis: tu treci la performanţă.

Continuarea pe digi24.ro

40 de medalii, la 14 ani. Povestea impresionantă a gimnastei care ar putea deveni noua Nadia
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com