Social Media

5 secrete pentru machiajul doamnelor în etate, de care ar fi bine să țineți cont

Un machiaj potrivit este cel care reușește să ne pună trăsăturile în valoare și să-i ofere prospețime tenului, fără a-l încărca.

Iar secretele de machiaj aplicate în tinerețe nu vor mai avea același succes după o anumită vârstă deoarece structura pielii noastre se schimbă.

De aceea doamnele mature trebuie să cunoască niște secretele care le vor ajuta să arate mereu perfect.

Estomparea ascendentă.

Machiajul trebuie aplicat astfel încât să-i oferim feței, cu ajutorul produselor cosmetice, un efect de lifting. De aceea nu se recomandă să aplicăm prea mult fard pe pleoapa inferioara, dar să conturăm și să „ridicăm” pleoapa mobilă, nu se recomandă să aplicăm rimel pe genele inferioare, dar să accentuăm genele superioare, mai ales colțul extern al acestora.

Forma și culoarea sprâncenelor.

Multe doamne optează pentru sprâncene foarte subțiri. Artiștii de make-up susțin, în unanimitate, că această formă adaugă imediat câțiva ani în plus. Sprâncenele ar trebui să aibă o formă cât naturală, iar culoarea ideală va fi o nuanță mai închisă decât cea a părului cu un ton sau două.

Renunțați la sclipici.

Machiajul perfect pentru această vârstă ar trebui să fie cât mai natural, de aceea se recomandă să renunțăm la sclipici, optând pentru umbrele mate. Aceeași regulă este valabilă și pentru ruj.

Accentuarea privirii.

Dacă o domnișoară își poate permite să-și evidențieze doar buzele, fără a-și machia ochii, atunci acest lucru este inacceptabil pentru o doamnă matură. Este obligatoriu să vă evidențiați ochii, folosind dermatograf, umbre și rimel.

Un ten îngrijit.

Înainte de a aplica produsele cosmetice, trebuie să curățați bine pielea după care să aplicați o cremă hidratantă și apoi un concealer care vă va ajuta să ascundeți unele imperfecțiuni ale tenului.

Urmează fondul de ten care ar trebui să fie puțin mai deschis decât tenul Dumneavoastră. După aceea va trebui să aplicați pudră și highlighter.

Dacă veți ține cont de aceste secrete, veți părea mult mai tânără!

The post 5 secrete pentru machiajul doamnelor în etate, de care ar fi bine să țineți cont appeared first on Fasingur.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.