Social Media

5 tipuri de femei de care fug chiar și cei mai răbdători bărbați

Viața de familie nu înseamnă doar momente pline de bucurii, surprize, dragoste și afecțiune. Uneori, soții se îndepărtează iar relațiile se rup.

Bărbații iubesc cu ochii, iar dacă vă doriți ca partenerul de viață să vă iubească ca în prima zi, evitați să vă transformați într-o femeie casnică care nu se îngrijește. Este foarte important să arătați bine chiar și acasă.

În prezența soțului, evitați să purtați halate mari și o mască de argilă verde pe față. Un bărbat nu ar trebui să știe ce face o femeie pentru a fi frumoasă.

Pe lângă aspectul exterior, lumea interioară a unei femei este cu siguranță foarte importantă.

Iată 5 tipuri de femei care în cele din urmă, încep să deranjeze chiar și pe cei mai iubitori soți.

1. Soția − mamă

Gătește cele mai gustoase spaghete, face cumpărături, conduce mașina, și mereu dă cele mai prețioase sfaturi și observații:

„La ce oră te vei întoarce acasă? Nu te reține!”

„Iarăși ești răcit? Ți-am spus să te îmbraci mai călduros!”

„Am decis eu și am pus punct discuției.”

Toate acestea, cu siguranță le-ai auzit în copilărie de la mama, dar tu nu ești mama soțului! Ești partenera lui de viață, soția lui! În viața de familie nu trebuie să existe mame sau tați. Dacă vrei să construiești o relație cu soțul tău și nu cu o ființă neajutorată, atunci respectă-l.

2. Materialista

Pentru această femeie banii sunt foarte importanți. O femeie care se gândește numai la beneficii financiare, mai devreme sau mai târziu va îndepărta bărbatul de lângă ea.

Aceste femei se bucură de puterea banilor, ajung sa profite de bărbați și să le fie alături doar din cauza situației lor financiare, dar trebuie să înțeleagă că partenerul de viață nu este o mașină de făcut bani. Partenerul ei va investi în ea, însă doar până la un punct!

3. Femeia muncitoare

Este minunat când o femeie are o profesie care îi provoacă plăcere, și care, pe lângă venit, îi mai aduce satisfacție morală, dar nu exagerați. Prea multă muncă poate fi un pericol major pentru sănătatea. În plus, o femeie care lucrează foarte mult devine, de regulă, dură și chiar agresivă. Fără a-și da seama, dobândește trăsături masculine, și nimeni nu își dorește alături o femei de fier.

4. Femeia prea iubitoare

Pentru ca sentimentele să nu își piardă din intensitate, psihologii recomandă ca femeia să aibă propriile interese și pasiuni. Relațiile sunt construite de către două persoane diferite, iar fiecare trebuie să aibă propriile interese. Femeia nu trebuie să își piardă identitate de dragul partenerului.

5. Femeia pretențioasă

Nu uitați niciodată: soțul nu vă datorează nimic și nici tu nu îi datorezi lui ceva. Bineînțeles există anumite obligații între soți, dar acest lucru nu înseamnă că el trebuie să facă absolut orice pentru a vă face pe plac. Trebuie să vă temperați dorințele, să nu îi cereți să vă aducă căpșuni în mijloc de februarie. Nu uitați că relația e formată din două persoane, iar partenerul de viață are nevoie și el de grijă și afecțiune.

Ce tip de femeie ești? Spune-ne în comentarii!

The post 5 tipuri de femei de care fug chiar și cei mai răbdători bărbați appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.