sâmbătă 18 august 2018 5:58 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / 5 zodii cu şanse mari să se îmbogăţească rapid. BANII le pică din cer!
Adpres Market

5 zodii cu şanse mari să se îmbogăţească rapid. BANII le pică din cer!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Astrologii sugerează că perspectivele financiare ale unei persoane sunt strâns legate de perioada anului în care s-a născut. Potenţialul şi destinului fiecărei zodii determină într-o oarecare măsură nivelul de prosperitate al unui individ. În timp ce unele zodii sunt artişti iscusiţi, altele posedă abilitatea de a excela ca manageri financiari. Astfel, se crede că alegerea unui domeniu de studiu sau a unei cariere în conformitate cu semnele zodiacale poate asigura succesul.


Iată cele 5 zodii care au cele mai mari şanse să facă o avere, pe baza comportamentului, personalităţii şi stilului lor de viaţă:

Fecioară

Ziua norocoasă: miercuri
Număr norocos: 5, 14, 23, 32, 41, 50
Culoare norocoasă: alb, galben, pământiu, portocaliu, gri
Piatră norocoasă: Topaz

Fecioara e cunoscută ca fiind o persoană hotărâtă, harnică, analitică şi orientată spre detalii. Aceasta e condusă de dorinţa de a-şi atinge scopul, indiferent de ceea ce fac pentru a deveni faimoasă şi bogată. Fecioara e semn de pământ şi e bine ancorată în realitate, dar şi cea mai calmă zodie. Ea ştie cum să rămână pe poziţii chiar şi în cele mai dificile situaţii. Abilitatea ei de a reacţiona inteligent o face un manager minunat. Ea caută perfecţiunea şi, prin urmare, e o profesionistă foarte productivă care face o treabă de calitate. Fie că e vorba de prezentarea estetică a proiectului ei sau de alegerea cuvintelor, ea tinde mereu spre tot ce e mai bun. Ea vede potenţialul de îmbunătăţire a tuturor lucrurilor şi următorea mutare trebuie să o depăşească pe cea precedentă.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com