Social Media

6 motive pentru care alegi ca parteneri pe cei mai nepotriviți bărbați

De cele mai multe ori, ne mulțumim să avem un partener care nu este în totalitate îndrăgostit de noi sau care nu se dedică total relației, doar pentru că ne este teamă să nu fim singure. Iar odată cu asta, apar frustrările noastre din cauză că partenerul nu ne apreciază, nu ne iubește, dar totuși rămâne lângă noi pentru a ne demonstra că își dorește să fie într-o relație cu noi.

Din nefericire pentru noi, toate aceste experiențe, fie că vorbim despre mai multe întâlniri cu bărbați care nu sunt potriviți pentru noi, cu care nu avem lucruri în comun și cu care nu putem avea un viitor împreună, ne vor afecta pe termen lung, fie că ne dăm seama de acest lucru sau nu.

Pe lângă lipsa încrederii în sine, ne gândim că nu putem fi îndeajuns de bune pentru a avea o relație, eventual și un copil. Nu trebuie să rămâi într-o relație doar pentru că îți este frică de singurătate. Trebuie să îți dai seama de cine ești tu, de ceea ce meriți de la un bărbat și să nu cauți fericirea acolo unde partenerul nu ți-o poate oferi.

Ceea ce ar trebui să faci este să îți dai seama ce anume apreciezi la un bărbat, care sunt idealurile în viață, dar mai ales dacă ești pregătită să faci un pas important. Iar aici nu este vorba doar de noroc, ci mai degrabă că noi, ca oameni, credem că nu putem fi capabili de mai mult, însă în realitate, cu eforturile necesare, putem avea orice ne propunem.

Însă, există o serie de motive pentru care alegem să ne întâlnim cu bărbați nepotriviți. Iată care sunt ele:

1. Ești atrasă de șarmul lui

Știm cât de șarmanți pot fi unii bărbați uneori, astfel încât să te cucerească încă de la prima întâlnire. Și nu o…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.