Social Media

6 motive pentru care unele femei trecute de 50 ani arată mai în vârstă

V-ați întrebat vreodată de ce unele femei trecute de 50 de ani arată mult mai în vârstă, în timp ce altele par mult mai tinere?

De ce se întâmplă acest lucru? Există o combinație de mai mulți factori.

Îmbrăcămintea.

Acesta este primul detaliu care le trădează. Evitați rochiile cu imprimeuri florale sau gențile gri, lipsite de formă. Optați pentru stilul preferat, dar nu uitați să includeți câteva piese vestimentare noi în garderobă.

1. Așa nu! 

2. Așa da! 

Doamnele care arată bine sunt foarte atente la tendințele modei și își aleg îmbrăcămintea care li se potrivește perfect.

Încălțămintea.

Moda actuală ne permite să purtăm încălțăminte cu tocuri sau fără. Adidașii sau pantofi cu talpă joasă arată modern și proaspăt.

Coafura.

De multe ori femeile, după ce-și găsesc, pe la vârsta de 30 de ani, o coafură care le este pe plac, nu o mai schimbă. Dar aceasta este o abordare greșită deoarece, odată cu vârsta, forma feței noastre se schimbă, de aceea este bine să ne schimbăm coafura.

O altă categorie de femei uită, în genere, de coafură: nu folosesc vopsea de păr, poartă părul prins în coc sau coadă, ceea ce le face să pară mult mai în vârstă.

3. Așa nu! 

4. Așa da! 

5.

Machiajul.

Machiajul ne ajută să ascundem unele imperfecțiuni și, în același timp, ne face fața mai expresivă și mai radiantă.

6. Așa nu!

7. Așa da! 

Silueta.

Pentru a arăta bine, este foarte important să aveți grijă de silueta Dumneavoastră.

Atitudinea față de viață..

Dacă fața Dumneavoastră exprimă nemulțumire sau tristețe, nu vă va salva nicio haină, oricât de scumpă ar fi. Veți părea mult mai în vârstă. Ochii strălucitori, setea de viață, fericirea adaugă culoare și tinerețe chipului Dumneavoastră.

8.

9.

10.

The post 6 motive pentru care unele femei trecute de 50 ani arată mai în vârstă appeared first on Fasingur.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.