Sfaturi Utile

6 plante de apartament care aduc ghinion.

A avea plante decorative în apartament este benefic pentru sănătate. Plante precum Lotus sau Orhideea filtrează aerul din locuință și îl împrospătează. Iată care sunt plantele care aduc ghinion, potrivit DC MEDICAL.RO

1. Tamarin

Despre Tamarin se crede că produce energii negative, dacă este adus în casă. Se spune că spiritele rele locuiesc în această plantă, potrivit credințelor Feng Shui. 

2. Bumbac

Bumbacul nu este o alegere tocmai potrivită pentru decorarea apartamentului. Această plantă albă arată frumos, însă colectează ușor praful din casă și asta reprezintă ghinion și sărăcie. 

3. Acacia cu păstăi parfumate

Denumirea botanică a plantei este Vachellia Nilotica. Deși este cunoscută ca o plantă vindecătoare și decorativă (datorită florilor galbene), Acacia cu păstăi parfumate nu trebuie ținută în casă. Spinii ei pot crea dispute în familie. 

4. Henna

Henna atrage ghinionul în casă, deci evită să-ți decorezi casa cu această plantă. 

5. Garoafă

Această plantă este asociată cu înmormântările, motiv pentru care a căpătat reputația de flori care aduc ghinion. 

6. Plante moarte

Scopul de bază al plantelor în casele noastre este de a le umple cu verdeață, pozitivitate și aer proaspăt. Toate plantele ar trebui să înflorească și frunzele să arate proaspete. Acesta este motivul pentru care ar trebui să arunci plantele moarte sau putrezite. Păstrarea acestora nu este un semn bun. 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.