Social Media

6 semne care îți demonstrează că EL nu e pregătit pentru o relație serioasă

De câte ori nu ți s-a întâmplat să nu poți avea o relație din cauza faptului că partenerul pe care îl ai nu este pregătit să aibă o relație serioasă și de lungă durată? Probabil că de multe ori ți s-a întâmplat asta și la fel de multe ori ai suferit. 

Nu este ușor să ai o relație, mai ales când suntem într-o permanență schimbare și ne preocupăm mai mult de dezvoltarea noastră și de carieră decât de fericirea nostră. Atunci când te implici într-o relație trebuie să te implici cu totul, dar mai ales să nu ai așteptări. Cele mai multe dintre femei au așteptări extrem de mari atunci când intră într-o nouă relație și se văd alături de partener mult timp, însă, mai mulți factori le determină să își dea seama că el nu e pregătit pentru o relație serioasă și că nu are maturitatea necesară.

Cea mai mare provocare vine atunci când întâlnim persoana potrivită, ne înțelegem cu el, avem o conexiune puternică, însă el nu dă semne că ar vrea să aibă o relație serioasă, ci mai mult o aventură. Și astfel de experiențe au farmecul lor, însă la un moment dat în viață realizăm că avem nevoie de stabilitate și de o persoană care să ne susțină mereu.

Există o serie de semne la care trebuie să fii atentă și pe care nu ar trebui să le ignori, așa că iată care sunt ele:

1. Nu depune efort să petreceți timpul împreună

Una dintre problemele care pot apărea și care ar trebui să te pună pe gânduri este faptul că el nu face eforturile necesare pentru a vă petrece timpul împreună. Este important să ai o conexiune cât mai puternică cu partenerul tău, însă, dacă nu petreceți timpul împreună, acea conexiune nu poate exista. Chiar…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.