Life Style

7 cele mai răspândite vise! Ce semnificație au acestea?

Visul este una dintre pietrele de temelie ale sănătății mentale și fizice, atât a oamenilor, cât și a animalelor. În timpul somnului, organismul oamenilor se relaxează complet, dar creierul nu-și oprește activitatea nici măcar pentru o secundă. Anume atunci apar visele: uneori niște scene rupte dintr-un blockbuster cu o poveste înrudită, iar uneori doar senzații sau imagini.

Unele vise se repetă mai des, într-o formă sau alta. Probabil acest lucru se întâmplă la mulți dintre noi. Am decis să ne informăm despre însemnătatea viselor, adresându-ne la un psiholog.

Ce semnificație au visele noastre?

Iată cele mai răspândite 7 vise și semnificația lor din punct de vedere psihologic: 

1. Cădeți de la o înălțime/pierdeți controlul volanului 

Sensul psihologic: Pierderea controlului în vis vă indică faptul că sunteți prea agățat de o situație. În plus, automobilul simbolizează abilitatea de a trece în mod consecvent spre un scop specific.

Sfat: Învățați-vă să aveți încredere în sine însuși și în ceilalți oameni. Eliberați-vă de situație, lăsați viața să pună toate lucrurile la locul său.

2. Zburați  

Sensul psihologic: Un zbor liber indică faptul că ați reușit să vă eliberați de circumstanțele, care v-au adus într-o stare de presiune constantă.

Sfat: Să nu vă fie frică să vă asumați responsabilitatea și să luați decizii importante, pentru a zbura mai des.

3. Cineva vă urmărește  

Sensul psihologic: În viața dvs există o problemă, pe care doriți să o rezolvați, dar nu știți cum.

Sfat: Deși un astfel de vis îi sperie pe mulți, acesta atrage atenția asupra talentelor nerealizate și vă face să vă întrebați, cum să procedați în continuare.

4. Ați picat un examen  

Sensul psihologic: Spaima de a nu reuși la un examen în vis, indică faptul că evaluați prea critic propriile realizări în viață.

Sfat: Nu se merită atât autocontrol! Învățați-vă să vă mândriți cu talentul, cunoștințele și succesele dvs, în loc să vă comparați cu ceilalți.

5. Vă pomeniți dezbrăcat în public  

Sensul psihologic: Îmbrăcămintea ne ajută să creem o anumită imagine. Să vă pomeniți dezbrăcat în public într-un vis, indică la ceea că ceva vă impune să vă simțiți foarte vulnerabil.

Sfat: Nu merită să fiți timizi! Trebuie doar să fiți cu sufletul deschis spre oameni, pentru a vă descoperi adevăratul talent.

6. Nicidecum nu puteți găsi un veceu 

Sensul psihologic: Posibil, că adesea trebuie să mergeți la niște compromisuri, refuzându-vă careva lucruri, în favoarea altor oameni.

Sfat: Învățați-vă mai întâi să aveți grijă de propriile nevoi, dar nu de nevoile celorlați.

7. Vă cad dinții  

Sensul psihologic: Dinții simbolizează hotărârea și forța interioară a dvs. Dacă ați visat că vă cad dinții, acest fapt indică că ați pierdut încrederea din cauza unei situații.

Sfat: Încercați să analizați calm toate faptele, situația și acceptați provocarea!

Iar dvs ce visați cel mai des? Ați avut vreodată astfel de vise? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

The post 7 cele mai răspândite vise! Ce semnificație au acestea? appeared first on Fasingur.


Lasa comentariul tau...