Social Media

7 vise care prevestesc evenimente importante!

Visele nu arată numai starea noastră psihică, ele reflectă viitorul, pentru care vă puteți pregăti și, dacă doriți, îl puteți schimba. Influența acestor vise este mult mai lungă decât a celorlalte: durează aproximativ câteva luni. Această perioadă de timp este oferită Universului pentru ca dumneavoastră să luați o decizie importantă și să vă îmbunătățiți viața.

1.Vis cu obiecte închise

Deseori visăm obiecte închise pe care nu le putem deschide. Poate fi orice: o fereastră, o cutie, un sertar sau o ușă. Dacă în vis sunteți preocupat doar ca să deschideți acel ceva cu orice preț, ar trebui să îi acordați atenție. Forțele supreme încearcă să vă informeze. Trebuie să fiți mai atenți: de dumneavoastră ascund ceva important. Știind asta, puteți scăpa de multe probleme.

2.Vis în care primiți un apel sau un mesaj

Dacă în vis cineva dorește insistent să facă legătură cu dumneavoastră, să știți: e Creatorul. Atunci când visați un telefon sunând sau un semnal de mesaj, înseamnă că viața dumneavoastră se va schimba foarte curând. Dar, pentru a atinge fericirea, trebuie să fiți foate atent și să acordați atenție fiecărui mărunțiș, ca să nu pierdeți oportunitățile. Răspunsul este, de regulă, la suprafață.

3.Vis în care zburați

Acest vis înseamnă că evitați responsabilitatea, deciziile ferme și inițiativele. Forțele supreme doresc să tăiați acest nod și să nu mai fugiți de obligațiile pe care le aveți. Numai educându-vă veți putea vedea lumea cu alți ochi.

4.Vis cu lună plină

Aceasta înseamnă că vă descoperiți rapid potențialul creativ, dar aveți frică de critici și eșec. Universul vă dă de înțeles că este timpul să ieșiți din zona de confort și să vă schimbați viața spre bine, să vă destăinuiți și să vă eliberați de limitele impuse.

5.Vis despre călătorie

Astfel de vise sunt foarte simbolice. Totul depinde de ce emoții aveți, mișcându-vă în vis. Dacă în calea dumneavoastră nu sunt obstacole, înseamnă că în viață mergeți în direcția corectă, vă rămâne doar să faceți un pas sigur spre propria fericire. E altceva când în călătoria dumneavoastră întâliniți piedici. În acest caz, sunteți avertizat că calea aleasă nu este una corectă, v-ați abătut de la misiunea dumneavoastră. Trebuie să vă revizuiți planurile și să fiți mai vigilenți în chestiuni care vă privesc indirect.

6.Vis despre flori

Să visați flori înflorite înseamnă că, în viitorul apropiat, vor avea loc schimbări plăcute. Acest lucru se referă la toate domeniile vieții. Pe când florile ofilite semnalează că nicidecum nu puteți uita trecutul. Forțele supreme vă sugerează că stați pe loc. E timpul să dați pagina și să începeți o nouă viață.

7.Vis legat cu apa

Dacă în vis interacționați cumva cu apa, de exemplu, beți apă, vă scăldați, vă înecați sau o admirați, trebuie să fiți atenți la faptul dacă apa face bule sau, dimpotrivă, este liniștită. În primul caz, trebuie să rămâneți calm și să treceți peste o perioadă dificilă. În cel de-al doilea, vă așteptă probleme, care pot fi rezolvate prin insistență și străduință.

Cu cât mai multe vise aveți, cu atât mai puternică este energia. Sensul principal al visului este eliberarea de emoțiile negative acumulate pe parcursul zilei. Însă dacă ascultați subconștientul, vă puteți îmbunătăți viața.

Fiți fericiți!

The post 7 vise care prevestesc evenimente importante! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.