Actualitate

A adoptat o fetiță cu Sindromul Down care fusese refuzată de 20 de familii

Luca Trapanese, un bărbat din Napoli, Italia, a adoptat-o pe Alba, o fetiță cu Sindromul Down, când aceasta avea doar 13 zile.

Mama naturală a copilei a abandonat-o din pricina stării ei, iar apoi, nu mai puțin de 20 de familii care voiau să adopte copii „normali” au refuzat-o, a notat Mirror. Luca Trapanese a primit custodia micuței Alba, care avea doar 13 zile.

„De la vârsta de 14 ani am participat fost voluntar și am lucrat cu persoane cu dizabilități și am simțit că am experiența necesară să mă descurc cu ea. Când am ținut-o prima oară în brațe, am fost foarte fericit. Am simțit că este fiica mea! Atunci a fost prima oară când am ținut în brațe un nou-născut. Înainte de acel moment, mi-era frică. Dar când am ținut-o pe Alba, am știut că sunt pregătit să fiu tatăl ei”, a povestit Luca Trapanese.

Luca a început recent să-și spună povestea pe Instagram și a strâns un număr de peste 130.000 de urmăritori în timp-record.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.